+358 41 5100 102 avantinfo@avantaccount.fi

UUSILLE YRITTÄJILLE

Yrittäjän arki – varsinkin aloittelevan sellaisen – voi olla hämmentävää ja joskus yksinäistäkin.

Yritystoiminnan käynnistämiseen liittyy usein vahva tunne omasta osaamisesta ja sen suomista mahdollisuuksista, mutta yrittämiseen liittyvät riskit ja hallinnolliset velvoitteet voivat aiheuttaa epävarmuutta.

Alueesi uusyrityskeskuksesta saat asiantuntevan perustietopaketin, jonka pohjalta pääset hyvään alkuun. Jatkossa on kuitenkin yrittäjän omasta aktiivisuudesta kiinni, mistä hän etsii neuvoja ja tukea sitä tarvitessaan. Etenkin kiireessä, paineen alla tai äkisti muuttuneissa tilanteissa voi olla vaikeaa löytää aikaa tai energiaa lähteä sitä etsimään.

Meidän kantava ajatuksemme on, että tilitoimisto voisi tarjota ensi käden kontaktin ja väylän juuri näihin tilanteisiin – antamalla perusneuvontaa ja järjestämällä tarvittaessa myös laajempia palvelukokonaisuuksia. Tilitoimisto on kuitenkin yleensä se kumppani, joka kulkee yrittäjän rinnalla aivan alusta asti ja tietää – ainakin numeroiden tasolla – mitä yritykselle kuuluu.

Tämän vuoksi aloituspaketeissamme on perusneuvonta sisäänrakennettuna.

Hinnat alkaen 79 €/kk. Hinta riippuu tarvitsemasi palvelun laajuudesta sekä jonkin verran myös siitä, haluatko kokonaan sähköisen kirjanpidon vai et. Lisätietoja saat Hinnasto-sivulta.

UUSIEN YRITTÄJIEN LISÄPALVELUT

 

STARTUP-YRITYKSEN PAKETTI

Jos uusi yrityksesi on kasvuhakuinen startup, saatat tarvita tehostettua palvelukokonaisuutta jo alkuvaiheessa – aikaa ei ole hukattavaksi ja tehot on saatava nopeasti ylös. Asiantuntijamme voivat muun muassa:

  • Auttaa saamaan innovaatiorahoitusta uuden tuote- tai palveluideasi kehittämiseen
  • Auttaa kasvupolun ja strategian viimeistelemisessä
  • Neuvoa ja auttaa laskentaan tai rahoitukseen liittyvissä asioissa
  • Valmistella tunnuslukujen raportoinnin sijoittajia varten

Olemme mielellämme aktiivisesti läsnä startup-yrityksen alkutaipaleella, jotta yrityksesi talous pysyy vakaalla pohjalla nopeasti muuttuvassa ja haastavassa ympäristössä.

PERUSTASON MARKKINOINTIPAKETTI

Lähestulkoon kaikki uudet yrittäjät tarvitsevat vähintään brändi-ilmeen, kotisivut ja käyntikortit. Nämä sisältyvät myös meidän perustason markkinointipakettiimme. Erikoisuutemme on se, miten vähällä vaivalla se meillä käy:

1. Ilmoitat, että olet kiinnostunut markkinointipaketista lisäpalveluna.
2. Kysymme muutamia lisätietoja, joiden perusteella saat tarjouksen.
3. Hyväksyt tarjouksen.
4. Sisällöntuottajamme haastattelee sinulta kaikki loput tiedot puhelimitse, mukaan lukien ajatuksesi ja toiveesi brändin ideasta, kotisivujen sisällöstä ym. Voit määritellä niitä itse niin paljon kuin haluat tai voit antaa meidän auttaa. Jos sinulla on tekstimuotoista materiaalia, saat toimittaa sitä meille, mutta riviäkään sinun ei missään vaiheessa ole pakko kirjoittaa.
5. 1-4 viikon sisällä (koosta riippuen) sinulla on brändi-ilme (logo ja visuaaliset elementit), kotisivut ja käyntikortit.

Call Now Button